ΔΕΔΙΣΑ - Διαδημοτική Επιχείριση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

Ψηφοφορίες

Πόσο ικανοποιητική θεωρείτε την ανακύκλωση στα Χανιά;
 

Περιοχή ΧρήστηΕγγραφή στο Newsletter

Banner
Add Site to FavoritesAdd Page to FavoritesPrint This PageShare This PageEmail This Page
ΔΕΔΙΣΑ - Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων
Πρόγραμμα ανακύκλωσης μικρών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στα Χανιά
Friday, 24 April 2009 09:53
Η Πρόληψη είναι ακόμα καλύτερη από την ανακύκλωση!

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εδραίωση ενός ολοκληρωμένου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης των στερεών αποβλήτων  η  ΔΕΔΙΣΑ, εγκαινιάζει μέχρι τα τέλη Μαρτίου μια καινούρια δραστηριότητά της στον τομέα της ανακύκλωσης ενός ειδικού ρεύματος αποβλήτων, αυτό των Απόβλητων Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) μικρού μεγέθους, σε συνεργασία με το Συλλογικό Σύστημα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.».

Read more...
 
Κοινωνία της Ανακύκλωσης
Friday, 21 November 2008 02:00

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ , Τμήμα Δυτικής Κρήτης  την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008 συνδιοργάνωσε  με την Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. την ημερίδα με θέμα:

<<Κοινωνία της Ανακύκλωσης>>

 Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε

Read more...
 
Συνέντευξη του Δ.Συμβούλου Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., Ελευθέριου Κοπάση
Wednesday, 29 October 2008 02:00
Η Ανακύκλωση ως ιδέα αλλά κυρίως ως πρακτική της καθημερινής διαχείρισης των απορριμμάτων μας αποτελεί κομβικό σημείο πολιτικής στρατηγικής. Το θέμα «σκουπίδια» έχει επί μακρόν βασανίσει τα ν. Χανίων και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο (βλέπε Κουρουπητός, περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις ,πρόστιμα, κτλ).
Τα τελευταία χρόνια με την ευθύνη της ΔΕΔΙΣΑ η διαχείριση του όλου θέματος είναι σε άλλη διάσταση. Πλέον μετράμε δείκτες αποδοτικότητας και αποζητούμε το βέλτιστο. Φυσικά προβλήματα υπάρχουν τόσο στη διαχείριση όσο και στην επεξεργασία των απορριμμάτων. Αυτά τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές που καταγράφονται συζητάμε με τον Λευτέρη Κοπάση, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΙΣΑ.
 
Συνέντευξη στον Ματθαίο Φραντζεσκάκη
 
Read more...
 
Δελτίο Τύπου Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. , Χανιά, 23-9-2008
Tuesday, 23 September 2008 02:00

Η επικαιρότητα υποχρεώνει σε μία εκ βάθρων ανασκόπηση με συγκεκριμένες  απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα, σχετικά με την λειτουργία του Εργοστασίου Μηχανικής Διαλογής και Κομποστοποίησης που διαχειρίζεται η ΔΕΔΙΣΑ. Οι δραστηριότητές της όπως είναι γνωστό απασχολούν πραγματικά τους Χανιώτες και έχουν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για την προστασία του περιβάλλοντος.

Read more...
 
Βραβεία Οικόπολις 2008: Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αποριμμάτων
Wednesday, 04 June 2008 02:00

 

Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ επιδιώκουν να συμβάλλουν στη προβολή και στην αναγνώριση της έμπρακτης και αυξημένης περιβαλλοντικής ευαισθησίας των Φορέων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιχειρήσεων, των Επιστημονικών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης. Η καθιέρωση των Βραβείων ήταν ουσιαστική και επιβεβαίωσε την ανάγκη στήριξης της Κοινωνικής Συμμετοχής και Προσφοράς στο Περιβάλλον, που αποδεικνύεται μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα δράσης, έρευνας, ενεργειών και επικοινωνίας.

Read more...
 
Συνέδριο ΦοΔΣΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦοΔΣΑ"
Sunday, 25 May 2008 02:00

Η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. συμμετείχε στο συνέδριο των ΦοΔΣΑ (Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) που πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο στις 23-24 Μαϊου 2008 με θέμα: "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦοΔΣΑ"

Οι ΦοΔΣΑ είναι οι αρμόδιοι φορέις της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης για την εξειδίκευση και υλοποίηση των στόχων και των δράσεων των Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων και ειδικότερα για την προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση, αξιοποίηση και διάθεση των στερεών αποβλήτων.

Διαβάστε τις εισηγήσεις της Προέδρου της ΔΕΔΙΣΑ κ. Θεοχαρούλας Μυλωνάκη και του Δ/νων Συμβούλου της ΔΕΔΙΣΑ κ. Ελευθέριου Κοπάση

 

Read more...
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 Next > End >>

Page 17 of 17